Bosgroep Vlaams-Brabant vzw
0683.509.015 / RPR Brussel

Post
Provincieplein 1
3010 Leuven

Zetel
Tervuursesteenweg 460
1981 Zemst

016 26 76 00

e-mail ons

laatste nieuwsbrief 

contacteer ons

Veelgestelde vragen 

Lidmaatschap voor klanten van het Steunpunt Bos

In het kader van de begeleidende brief staat ‘mailadres niet gekend’, wat nu? Heeft u toch een actief mailadres, dan kan u dit melden via ons algemeen mailadres (info@bosgroepvlaamsbrabant.be). Vermeld ook hierbij de antwoordcode van de brief, en uw voornaam en achternaam. Heeft u geen actief mailadres, dan kan u contact opnemen met het secretariaat van de Bosgroep Vlaams-Brabant via het algemeen nummer (016 26 76 00) of het algemeen e-mailadres (info@bosgroepvlaamsbrabant.be). We begeleiden u dan verder om uw lidmaatschap aan te vragen.

Het mailadres vermeld in de brief is niet correct of wordt niet meer gebruikt. Heeft u ondertussen een ander mailadres in gebruik, dan kan u dit melden via ons algemeen mailadres (info@bosgroepvlaamsbrabant.be). Vermeld ook hierbij de antwoordcode van de brief, en uw voornaam en achternaam. Heeft u geen actief mailadres, dan kan u contact opnemen met het secretariaat van de Bosgroep Vlaams-Brabant via het algemeen nummer (016 26 76 00) of het algemeen e-mailadres (info@bosgroepvlaamsbrabant.be). Wij begeleiden u dan verder met uw lidmaatschap.

Kan de antwoordcode vermeld in de brief meermaals gebruikt worden?

Ja, dat kan. Als u meerdere personen wil inschrijven, dan mag u de antwoordcode bij elke inschrijving opnieuw invullen in het webformulier.