Bosgroep Vlaams-Brabant vzw
0683.509.015 / RPR Leuven

Post
Provincieplein 1
3010 Leuven

Zetel
Diestsevest 54, bus 101
3000 Leuven

016 26 76 00

e-mail ons

   laatste nieuwsbrief

contacteer ons

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Gebruiksvoorwaarden

Veelgestelde vragen 

Lidmaatschap voor klanten van het Steunpunt Bos

In het kader van de begeleidende brief staat ‘mailadres niet gekend’, wat nu? Heeft u toch een actief mailadres, dan kan u dit melden via ons algemeen mailadres (info@bosgroepvlaamsbrabant.be). Vermeld ook hierbij de antwoordcode van de brief, en uw voornaam en achternaam. Heeft u geen actief mailadres, dan kan u contact opnemen met het secretariaat van de Bosgroep Vlaams-Brabant via het algemeen nummer (016 26 76 00) of het algemeen e-mailadres (info@bosgroepvlaamsbrabant.be). We begeleiden u dan verder om uw lidmaatschap aan te vragen.

Het mailadres vermeld in de brief is niet correct of wordt niet meer gebruikt. Heeft u ondertussen een ander mailadres in gebruik, dan kan u dit melden via ons algemeen mailadres (info@bosgroepvlaamsbrabant.be). Vermeld ook hierbij de antwoordcode van de brief, en uw voornaam en achternaam. Heeft u geen actief mailadres, dan kan u contact opnemen met het secretariaat van de Bosgroep Vlaams-Brabant via het algemeen nummer (016 26 76 00) of het algemeen e-mailadres (info@bosgroepvlaamsbrabant.be). Wij begeleiden u dan verder met uw lidmaatschap.

Kan de antwoordcode vermeld in de brief meermaals gebruikt worden?

Ja, dat kan. Als u meerdere personen wil inschrijven, dan mag u de antwoordcode bij elke inschrijving opnieuw invullen in het webformulier.