Bosgroep Vlaams-Brabant vzw
0683.509.015 / RPR Leuven

Post
Provincieplein 1
3010 Leuven

Zetel
Diestsevest 54, bus 101
3000 Leuven

016 26 76 00

e-mail ons

   laatste nieuwsbrief

contacteer ons

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Gebruiksvoorwaarden

Zoekertjes

U kunt een advertentie plaatsen onder een van de volgende rubrieken:

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Na goedkeuring verschijnt uw zoekertje op de website.

Spelregels 

De volgende regels gelden voor ieder die gebruik maakt van deze zoekertjespagina, als koper of verkoper, als plaatser of als lezer van advertenties.

1. Onze bosgroep stelt met deze zoekertjespagina enkel een middel ter beschikking om voorstellen of vragen publiek te maken die niet hoofdzakelijk vanuit een commerciƫle of zakelijke activiteit voortkomen.

2. We nemen geen enkele rol op in het tot stand komen van enig akkoord tussen partijen, dat volledig buiten deze pagina om gebeurt. We dragen dus geen enkele verantwoordelijkheid hierbij of bij het gebruik van deze zoekertjespagina.

3. Onze goedkeuring en publicatie van een advertentie betekent enkel dat deze voor ons een voldoende band lijkt te hebben met bosbeheer. De inhoud van de advertentie wordt niet gecontroleerd, net zo min als de waarde van wat aangeboden wordt en de solvabiliteit, betrouwbaarheid of deskundigheid van koper en verkoper.

4. Uw advertentie wordt in principe gedurende zes maanden geplaatst. Daarna moet u deze weer invoeren. Gelieve het ons wel te melden wanneer uw advertentie eerder verwijderd mag worden. 

We hebben het recht om deze regels te allen tijde te wijzigen en kunnen als gevolg daarvan advertenties voor hun vervaldatum verwijderen.

Contacteer ons

Hier niets invullen!